Cu manutele impreunate pentru rugaciune, de o parte si alta a mesei, stau 70 de copii. In ochii lor se citeste speranta si increderea. Increderea in eroul lor: preotul Florin Danu. Asezamantul ridicat din nimic pentru copiii din sat e plin.

Aici, la centrul social de langa bisericuta, copiii se lumineaza la minte, gasesc o vorba buna  si jucariile pe care parintii nu le pot cumpara.


Exemplul parintelui da roade in inimile micute dar puternice. Si totusi, ochii de copii jucausi se intristeaza cand se gandesc la scoala. Parca nici nu au curaj sa viseze...la cate le lipsesc.

Parintele Florin Danu a infaptuit minuni. N-ar fi reusit fara sprijinul oamenilor. Indemnurile sale de pe facebook( punem prin screen-urile date lui Ficnat) au avut intotdeauna ecou. Si anul acesta spera sa deschida inimi.

Pentru prima data, copiii din Lada au avut o vacanta. Au mers in drumetii care pentru altii sunt o normalitate.

Acum s-au intors la viata reala. Una plina de nevoi si speranta. La Centrul Social gasesc o masa calda, invatatura si chiar un profesor care ii invata duminica o limba straina. Iar cu ajutorul lui Dumnezeu si al internetului, parintele spera ca pana la sfarsitul anului sa poata dota si cele doua cabinete medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si