Părintele Pimen Vlad îi critică dur pe cei care au animale de companie în casă! Duhovnicul, cunoscut pentru pozițiile sale conservatoare a creat un adevărat război în mediul online, după ce a făcut acuzații în cadrul unui interviu.

Ce părere are Duhovnicul despre animale?

Așadar, cu spusele sale și-a dorit mai exact să-i îndrepte pe români spre viața tradițională în care ei să nu recurgă la avorturi.

Cu toate astea, el s-a arătat extrem de deranjat de prezența câinilor și pisicilor în case.

„Niciodată n-am fost de acord să ţii animalul în casă. A ajuns acum fiecare să aibă animal de companie: doi câini, două mâţe în casă şi 10 avorturi. O să dăm răspuns pentru toate astea în faţa lui Dumnezeu. Animalele de ce au fost aduse: cum era înainte, erai la casă; aveai câinele câinele în curte să-ţi păzească casa, aveai o pisică, îţi făcea curat în jurul casei de şoareci. Dar nu să-l ţii în casă, să-i faci baie în cadă, dormi cu el. Animalul ăla care se linge peste tot îl pupi tu sau îi pui să mănânce în farfurie sau se aşază cu fundul pe pernă şi după aia pui tu capul. Dăm într-un lucru bolnăvicios”, a spus părintele.

Pimen Vlad animale casă

El este părintele Pimen Vlad.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Detalii neștiute despre minele de uraniu din România! Un român în vârstă de 91 de ani a rezistat în galeria secretă timp de 20 de ani

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, Părintele Pimen Vlad a spus că nu-i înțelege pe cei care spun că animalele îi ajută să nu cadă în depresie, când de fapt în lumea aceasta sunt o mulțime de oameni săraci care pot alunga singurătatea.

”Du-te şi fă voluntariat la un spital din ăla de bolnavi ultimul grad. Că sunt bătrâni aduşi la spital care nu mai au pe nimeni. Cineva să se ducă să-i îngrijească un pic că nu mai au timp asistentele. Du-te o zi pe săptămână şi  fă lucrul ăsta să vezi cum îţi dispare depresia când vezi suferinţa celor din spitale. Du-te la un orfelinat şi spune să-ţi dea voie să faci voluntariat într-o zi, să vezi cum dispare depresia. Sau ai prea mult timp acasă după serviciu? Du-te câte două ore seara şi ajută pe cineva. Poţi să completezi lucrul ăsta fără să ţii nu ştiu câte animale în casă ca să-ţi mângâi singurătatea”, a mai spus acesta.

Pimen Vlad animale casă

Părintele Pimen Vlad nu este de acord cu animalele în casă.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Poveste de dragoste plină de peripeții pentru o gorjeancă și un american! Cu ce probleme birocratice s-au confruntat?

În cele din urmă, părintele i-a sfătuit pe cei care vor companie să nască toți copiii pe care i-a dat Dumnezeu, să nu facă avorturi, să nu se protejeze şi atunci pot ţine și câinii în casă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si