Close sidebar
Close sidebar

Parintii lui Connect-R nu vor sa renunte la taraba cu ziare pe care o au, chiar daca fiul lor este un artist cu renume in tara

Connect-R este un artist care este cunoscut in toata tara, tine spectacole la care vin oamenii, incaseaza sume frumusele pentru prezenta lui la festivaluri, dar cu toate astea, parintii lui nu vor sa renunte la afacerea pe care o au.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintii artistului au o taraba cu ziare, taraba din care si-au castigat existenta in perioada in care Connect-R nu era celebru. Desi nu le este deloc usor sa se trezeasca in fiecare zi la 3 dimineata, sa mearga sa isi ia ziarele de la Casa Presei, iar apoi sa se intoarca sa le vanda la Piata, parintii artistului nu vor sa renunte deloc la taraba lor.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Au ramas in continuare oameni simpli, modesti, care vor sa isi castige singur existenta, asta in ciuda faptului ca fiul lor se asigura tot timpul ca parintilor lui sa nu le lipseasca nimic. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI