Close sidebar
Close sidebar

Parintii lui Ionut Anghel afla azi daca vor primi 800.000 de euro, despagubiri de la ADP sector 2! Decizia judecatorilor va fi definitiva

Astazi se va da verdictul in cazul contestatiei facute de Administratia Domeniului Public Sector 2 la executarea silita in cazul mortii lui Ionut Anghel.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Azi se judeca ultimul teremen in procesul prin care ADP sector 2 a cerut suspendarea executarii silite in cazul mortii lui Ionut Anghel, baiatul de 4 ani ucis de caini in apropierea Parcului Tei, in septembrie 2013. Familia baiatului a castigat deja procesul de executare silita prin care institutia este obligata la despagubiri in valoare de 800.000 de euro, insa ADP a contestat decizia la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea si Valentin Anghel, parintii lui Ionut, precum si Andrei, fratele mai mare, trebuie sa primeasca in total 2,4 milioane euro cu titlul de despagubiri pentru moartea tragica a lui Ionut.

Ei au primit deja 2/3 din suma, adica 1,6 milioane euro, din partea proprietarului terenului si a firmei detinuta de acesta. ADP sector 2 a contestat, insa, exectutarea silita.

Ionut Anghel si-a pierdut viata in urma cu trei ani si jumatate, pe un teren din apropierea Parcului Tei din Bucuresti. Ionut si fratele lui au venit in parc impreuna cu bunica lor, insa, la un moment dat, copiii au fugit printr-o spartura in gard si au ajuns pe un teren viran, pe malul lacului Tei.
Aici au fost atacati de mai multi caini, iar Ionut si-a pierdut viata sub coltii animalelor, in vreme ce Andrei a reusit sa fuga. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI