Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Parlamentarii nu renunță așa ușor la vacanță

În Parlament pare că domnește în continuare un spirit de sărbătoare, chiar dacă Paștele a trecut deja, iar activitățile au fost reluate, cel puțin în mod oficial. Deși ieri aleșii ar fi trebuit să vină la muncă, iar agenda de lucru se anunța una încărcată, în realitate nu mulți s-au obosit să fie prezenți.

Redactia Stirile Kanal D,

Parlamentarii nu renunță așa ușor la vacanță

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vacanța de Paște s-a încheiat pentru oamenii de rând, care s-au întors la locurile de muncă. Dar și nu pentru parlamentarii care trebuiau să vină la muncă, dar au ales să mai stea acasă pentru încă o zi. Pe holurile Senatului a bătut vântul, doar câțiva parlamentari au venit la muncă.

Senatorii şi deputaţii români sunt încă în vacanță

Laura Georgescu, senatoare PSD: ”Nu spun dacă se lucrează suficient sau nu. Eu vin la toate comisiile și la plen, acolo unde este nevoie.”

Monica Anisie, senatoare PNL: ”Sper că vor veni și colegii atât în sală, cât și în online.”

Opoziția afirmă că nu toți parlamentarii au strigat prezent la muncă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sorin Lavric, senator AUR: ”Probabil că lipsesc, încă nu ș-au digerat merindele și mai simt nevoie de câteva zile de vacanță.”

La Camera Deputaților regulile sunt ceva mai stricte. Acolo, nu se mai permite statul acasă, ci doar prezența fizică. La comisia de buget finanțe însă, nu toată lumea a fost prezentă.

Claudiu Năsui, deputat USR: ”Sunt mulți parlamentari care din păcare nu-și iau rolul în serios.

Activitatea parlamentară presupune și o prezență care câteodată lasă de dorit.”

Statutul deputaților și senatorilor precizează că neparticiparea la cel puțin o activitate parlamentară se consideră absență nemotivată și are drept consecință reținerea a 1% din indemnizația lunară brută. Dar, în același timp absențele se pot motiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI