„Am avut o prezentare a unei aplicatii la Sinaia, pentru care si-a dat acordul si presedintele Liviu Dragnea, astazi am prezentat-o impreuna cu tehnicul intregului grup. E o aplicatie pentru orice telefon smartphone fiindca toti avem smartphone acum. Fiecare se autentifica, are un mail special, o parola care se genereaza special ca sa fie securizat, este un sistem de comunicare intre parlamentarii PSD.

Fiecare initiativa se urca pe aceasta platforma, fiecare parlamentar poate sa vina cu anumite amendamente, cu anumite puncte de vedere, sa fie si semnatar la initiativa altui coleg”, a explicat Marcel Ciolacu.

Liderul deputatilor PSD a tinut sa precizeze ca este „un mod de comunicare mult mai interactiv, este o noutate pentru Parlamentul României”.
Intrebat când va fi functionala aplicatia, social-democratul a spus ca in aproximativ doua saptamâni.
„Din acest moment incepem sa lucram, o saptamana o sa fie demonstrativ. In doua saptamâni deja o sa fim operationali cu ea”, a raspuns Ciolacu.
De asemenea, chestionat cine a realizat aplicatia si cat a costat, social-democratul a spus ca „nu a costat absolut niciun ban”, aceasta fiind coordonata de Andrei Dolineaschi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si