Close sidebar
Close sidebar

Partida de vanatoare sfarsita tragic in nordul tarii. Un important om de afaceri a pierit pe domeniul de vanatoare pe care il detine. Un jandarm l-a confundat cu o salbatiuciune si a tras.

Tragedia s-a intamplat intr-o padure din Maramures. Ceea ce trebuia sa fie o zi de relaxare, s-a transformat intr-un cosmar. Seful fondului de vanatoare, un potent om de afaceri a fost impuscat mortal, de un jandarm.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

-Erau in standuri si asteptau vanatul. Si cum s-a intamplat? Nu stiu, numai cel care a tras stie.

50 vanatori, din tot judetul s-au pregatit pentru deschiderea sezonului de mistreti. Nenorocirea s-a petrecut la doar 2 ore de a inceperea vanatorii.

- Amandoi sunt vanatori vechi de 15-20 de ani. Nu poate sa fie vorba de o descarcare accidentala? Nu, nu. Eu am fost acolo la 2 standuri, am auzit urlete. Urelete de la cel care a efectuat focul de arma era in stare de soc

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Impuscatura i-a fost fatala barbatului. Glontul l-a minerit in zona toracelui.

-Se pare ca s-a miscat in stand, celalat a vazut o miscare si a efectuat un foc de arma si in urma focului de arma l-a nimerit in piept.
 

Victima este un om de afaceri din zona, detine o importanta firma de constructii si mai multe fonduri de vanatoare.

Fiul sau este si el vanator. Si  cel care l-a impuscat pe barbat avea experienta. Este angajat in cadrul jandarmeriei Maramures si vaneaza de zeci de ani.

Politistii dar si Parchetul Militar au dechis o ancheta in acest caz. Barbatul este acum acuzat de ucidere din culpa si va fi judecat de Tribunalul Militar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI