1. Parul de pe corp

Sprancenele noastre ajuta la indepartarea transpiratiei din ochii nostri, iar parul masculin facial joaca un fel de rol important in atragerea partenerei de gen opus. Dar cat despre celalalte urme de par de pe corpul uman, acestea nu au nici un rost.

Citeste si: Zodii care se casatoresc in 2018. Unii nativi nici macar nu isi imagineaza ce urmeaza

2. Maselele de minte

Oamenii din vechile timpuri trebuiau sa mestece plante pentru a obtine suficiente calorii pentru a supravietui, dar in prezent, doar 5% din populatie are un set de dinti sanatosi, dar complet inutili. Sa speram ca ei vor fi primii de pe lista care vor disparea – vom plati mai putin la facturile dentare!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

3.  Degetele de la picioare

Oamenii de stiinta au descoperit ca oamenii obisnuiesc sa mearga si sa echilibreze mai mult pe linia mediana a picioarelor lor, dar apoi au transferat treptat echilibrul mai mult spre partea de jos a degetului mare. Studiile arata, de asemenea, ca centrul nostru de echilibru continua sa se schimbe. Acest lucru inseamna ca oamenii se bazau pe degetele de la picioare pentru echilibru, dar acum nu se bazeaza pe ele la fel de mult.

Daca aceasta tendinta continua, nu vom mai avea nevoie de degetele de la picioare.

4. Coccisul

Este numit si osul-coada, si de asemenea, este ceea ce a mai ramas din coada pe care multe mamifere o utilizeaza pentru echilibru si comunicare.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si