Zeci de șoferi au participat la competiția de drift organizată pe circuitul din Cerghid, județul Mureș. Ei au avut ocazia să-și arate măiestria la volan într-un cadru organizat pe un circuit.

Citește și: Un roller coaster a rămas blocat la peste 200 de metri în Ohio, SUA spre disperarea oamenilor

Cei prezenți au avut ocazia să facă cunoștință cu unii dintre cei mai buni piloți, de la care au primit sfaturi care i-ar putea transforma în adevărați campioni.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Iulian Meghișan, pilot: „Recomand tuturor tinerilor să vină la rodrift și să înceteze cu datul pe stradă, pentru că este foarte riscant.”

Răzvan Mateescu, președinte rodrift: „Etapa are rolul de a strânge cât mai mulți teribiliști sau pasionați ai acestui sport din stradă. Să-i aducem în condiții de siguranță pe un circuit alături de traineri autorizați.”

Evenimentele de acest tip sunt mult mai bine să se desfășoare pe circuit decât în stradă

Și autoritățile s-au alăturat acestui demers pentru siguranța în trafic.

Cătălin Feier, paramedic SMURD: „Evenimentele de acest tip sunt mult mai bine să se desfășoare pe circuit decât în stradă, pentru că aici este și asigurarea medicală. Se asigură de pompieri în caz de incendiu, iar piloții pot desfășura mult mai bine activitatea pe un circuit și nu pe stradă.”

Câștigătorul acestei competiții va fi stabilit în această seară.

Intrarea publicului este gratuită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si