Close sidebar
Close sidebar

Paste delicioase in cateva minute. Reteta de toamna pe care trebuie sa o incerci

Daca vrei sa gatesti o mancare delicioasa si rapida, opteaza pentru paste. Combinatia dintre acestea si legume este varianta ideala pentru tine si pentru familia ta. Incearca si tu reteta de toamna pentru paste cu vinete, daca vrei sa ai parte de o masa hranitoare.


DISTRIBUIE
acest articol

 

Paste delicioase in cateva minute. Reteta de toamna pe care trebuie sa o incerci
Daca vrei sa gatesti o mancare delicioasa si rapida, opteaza pentru paste. Combinatia dintre acestea si legume este varianta ideala pentru tine si pentru familia ta. Incearca si tu reteta de toamna pentru paste cu vinete, daca vrei sa ai parte de o masa hranitoare.
Sursa: realsimple.com
Iata si ingredientele pentru acest preparat:
- o vanata de marime medie, taiata cuburi;
- 500 de grame de paste penne;
- doua tulpini de telina (apio) taiate marunt;
- trei rosii coapte, tocate cuburi;
- doua linguri de pasta de tomate;
- doua linguri de otet din vin alb;
- trei linguri de ulei de masline;
- sare si piper dupa gust;
- o lingura de zahar;
- jumatate de lingurita de busuioc uscat;
- patrunjel tocat marunt.
Pentru a prepara acest fel de mancare, trebuie sa fierbi mai intai pastele penne. Fierbe apa in care ai adaugat un varf de cutit de sare, iar cand vezi ca aceasta da in clocot, adauga pastele. Lasa-le pe foc pentru aproximativ 25 de minute.
Intre timp ocupa-te de amestecul de legume. In primul rand, trebuie sa calesti telina intr-o tigaie in care ai pus doua linguri de ulei de masline.
Cand aceasta isi schimba culoarea, completeaza cu vinetele si cu rosiile tocate. Lasa-le la foc mic si pregateste separat un sos din otetul de vin alb, un sfert de pahar de apa, o lingura de zahar, doua lingurite rase de sare si piper dupa gust. Toarna amestecul rezultat peste legumele din tigaie si lasa-le pe foc aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand. Nu uita sa adaugi si busuiocul, pentru un plus de savoare.
Cand timpul a trecut, combina legumele cu pastele fierte, presara pe deasupra patrunjelul tocat si serveste-le calde.
Acest fel de mancare te va transporta in tinuturile mediteraneene, gratie buchetului de arome pe care combinatia de legume si de condimente i le confera.

Iata si ingredientele pentru acest preparat:

- o vanata de marime medie, taiata cuburi;

- 500 de grame de paste penne;

- doua tulpini de telina (apio) taiate marunt;

- trei rosii coapte, tocate cuburi;

- doua linguri de pasta de tomate;

- doua linguri de otet din vin alb;

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

- trei linguri de ulei de masline;

- sare si piper dupa gust;

- o lingura de zahar;

- jumatate de lingurita de busuioc uscat;

- patrunjel tocat marunt.

Pentru a prepara acest fel de mancare, trebuie sa fierbi mai intai pastele penne. Fierbe apa in care ai adaugat un varf de cutit de sare, iar cand vezi ca aceasta da in clocot, adauga pastele.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Lasa-le pe foc pentru aproximativ 25 de minute.Intre timp ocupa-te de amestecul de legume. In primul rand, trebuie sa calesti telina intr-o tigaie in care ai pus doua linguri de ulei de masline.

Cand aceasta isi schimba culoarea, completeaza cu vinetele si cu rosiile tocate. Lasa-le la foc mic si pregateste separat un sos din otetul de vin alb, un sfert de pahar de apa, o lingura de zahar, doua lingurite rase de sare si piper dupa gust.

Toarna amestecul rezultat peste legumele din tigaie si lasa-le pe foc aproximativ 15 minute, amestecand din cand in cand. Nu uita sa adaugi si busuiocul, pentru un plus de savoare.

Cand timpul a trecut, combina legumele cu pastele fierte, presara pe deasupra patrunjelul tocat si serveste-le calde.Acest fel de mancare te va transporta in tinuturile mediteraneene, gratie buchetului de arome pe care combinatia de legume si de condimente i le confera.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI