Close sidebar
Close sidebar

Păstrăvăriile de la munte, afaceri profitabile

Satui de pestii congelati din supermarketuri, romanii cauta alternative mai sanatoase.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pastravariile de la munte sunt o afacere profitabila si au inceput sa se dezvolte tot mai mult, iar clientii vin pe banda rulanta. Proprietarii lacurilor ii lasa chiar sa-si pescuiasca singuri hrana.

Acum, bazinele pastravariei sunt populate cu peste patru mii de pastravi. In bazinele mai mari exista si crapi sau carasi pentru pasionatii de pescuit sportiv. Pestii sunt hraniti numai cu cereale, ca sa creasca sanatos.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cei aflati in trecere se pot opri sa cumpere pastrav proaspat, scos direct din bazin. Kilogramul este 25 de lei. Pastravaria are si un restaurant cu o suta de locuri unde clientii pot savura bunatatile pregatite de bucatari.

Citeste si: CURS VALUTAR 28 februarie: Euro a urcat spre pragul de 4,75 lei

Odata cu venirea sezonului cald, pastravaria va capata o noua fata

Proprietarii vor sa populeze toate bazinele cu peste, vor pregati o zona unde pot fi organizate competitii de pescuit sportiv, dar vor aparea si cabane din lemn pentru cazarea turistilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI