In articol:
Pastravariile de la munte sunt o afacere profitabila si au inceput sa se dezvolte tot mai mult, iar clientii vin pe banda rulanta. Proprietarii lacurilor ii lasa chiar sa-si pescuiasca singuri hrana.
Acum, bazinele pastravariei sunt populate cu peste patru mii de pastravi.
Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro
Cei aflati in trecere se pot opri sa cumpere pastrav proaspat, scos direct din bazin. Kilogramul este 25 de lei. Pastravaria are si un restaurant cu o suta de locuri unde clientii pot savura bunatatile pregatite de bucatari.
Citeste si: CURS VALUTAR 28 februarie: Euro a urcat spre pragul de 4,75 lei
Odata cu venirea sezonului cald, pastravaria va capata o noua fata
Proprietarii vor sa populeze toate bazinele cu peste, vor pregati o zona unde pot fi organizate competitii de pescuit sportiv, dar vor aparea si cabane din lemn pentru cazarea turistilor.