Close sidebar
Close sidebar

Pățanie cu final fericit, în Pitești. Cum a reușit o femeie să primească înapoi geanta cu mii de euro, uitată pe o bancă

În Pitești, o femeie și-a uitat geanta în care avea o sumă foarte mare de bani, pe o bancă. Din fericire, aceasta i-a fost înapoiată.

Alexandra Bercea,

În Pitești, o femeie și-a uitat geanta cu mii de euro, pe o bancă.

[Sursa foto: istock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie a avut parte de o pățanie, după ce și-a uitat pe o bancă, la ieșirea dintr-un centru comercial din Pitești, geanta în care avea 15.000 de euro.

Filmul evenimentului din Pitești

Incidentul a avut loc ieri seară, la ieșirea dintr-un centru comercial din Pitești. O femeie, de 45 de ani, și-a uitat geanta cu 15.000 de euro pe bancă. Un polițist aflat în timpul liber, care se afla la cumpărături, a remarcat geanta pe o bancă, fără ca cineva să fie în zonă.

Un comisar șef de poliție, cu o experiență în investigarea faptelor contra patrimoniului, și-a dat seama că geanta era uitată, potrivit IPJ Argeș.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

El nu a stat pe gânduri, așa că a dus-o la sediul secției unde lucrează. Alături de colegii săi a verificat ceea ce se afla în interior, astfel că a găsit suma de 15.000 de euro, dar și alte obiecte în baza cărora a putut stabili identitatea deținătoarei de drept. 

Citește și: VIDEO- Câine furat din curtea vecinilor de un adolescent din Buzău. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Femeia a primit înapoi geanta din partea polițistului

Citește și: Hoțul care a jefuit bijuteria din Timișoara a fost prins! Bărbatul este din Sălaj

Verificările au fost duse la final, iar în jurul orei 22:30, a ajuns la o adresă din comuna Bascov. Femeia în cauză a demonstrat că ea este proprietara genții și a conținutului, astfel că i s-a restituit obiectul pierdut, potrivit Antena3.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI