Close sidebar
Close sidebar

Patronii unui magazin din Arad acuza! Hotii care le-au spart magazinul au fost lasati liberi sa fure din nou

Legislatia deficitara incurajeaza furturile? Se pare ca da, spun doi patroni din Arad, al caror magazin a fost calcat de 4 ori de hoti! Pentru ca prejudiciul e insa sub o mie de lei, hotii sunt lasati liberi... si fura din nou!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De 20 de minute, hoata zaboveste in magazin, avand timp berechet sa fure pe alese. Cei doi complici, care se folosesc de un bebelus drept paravan, o tin ocupata pe patroana. Uluitor e ca niciunuia dintre cei implicati nu-i pasa ca sunt filmati, pas cu pas.

Cu produsele indesate in buzunarul special croit in fusta, hoata si ceilalti doi pleaca din magazin, chipurile, cu mainile goale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Este a patra oara cand patroana e calcata de hoti. Chiar daca va depune plangere la politie, femeia e convinsa ca acestia nu vor pati nimic.

"Legislatia e la pamant in romania legile sunt asa cum sunt. Ce s-a intamplat cu cei care v-au furat produsele cu ajutorul copilului? Mi-am rec produsul si la celelalte doua n-am mai recuperat nimic desi am depus plangere la politie.

Pentru ca, de obicei, prejudiciul este mic, hotii sunt cercetati in libertate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI