Close sidebar
Close sidebar

Patru romani din Caransebes au dat lovitura la jocuri de noroc. Au pariat cativa zeci de lei si au castigat 7 miliarde

Patru barbati din Caransebes au reusit sa castige o avere la jocurile de noroc, chiar in pragul Sarbatorilor de iarna. Oamenii au pariat pe mai multe evenimente sportive si au reusit sa castige 7 miliarde.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei patru pariori au investit sume modice, cuprinse intre 5 si 10 lei, pentru cateva bilete si nici nu visau ca vor ajunge miliardari peste noapte. Cel care a conceput este fiul unui impatimit jucator la pariuri care pariaza de peste 20 de ani si petrece zilnic ore bune in agentiile de pariuri.

Ei au reusit niste combinatii interesante. Au pariat 22 de evenimente sportive pe un bilet, au incercat diverse combinatii si se pare ca le-a iesit.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Agentia la care au jucat aceste bilete a declarat ca sunt patru bilete castigatoare, iar suma totala a castigurilor se ridica la peste 7 miliarde de lei.

Acest castig este cel mai mare inregistrat vreodata la aceasta casa de pariuri din Romania, noteaza cei de la expressdebanat.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI