Close sidebar
Close sidebar

Paul Ciuci ar putea ramane fara Compact. Artistii din istoria formatiei s-au unit impotriva lui

Dati afara ori siliti sa plece din Compact de Paul Ciuci, muzicianul care si-a insusit celebra marca muzicala si care si-a inlaturat in timp colegii in dorinţa de a ramane singurul sef, sase dintre muzicienii ce au conturat istoria trupei si-au format propria trupa. In fruntea lor, singurul membru fondator al grupului in viaţa, legendarul muzician Costi Camarasan.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Dupa ani si ani”, asa cum suna refrenul lansat de Adrian Ordean, suntem impreuna. Anul acesta veti avea ”Compact 40 de ani pe scena, nu scandal” a promis Camarasan, care a pus bazele Compact alaturi de regretatul Teo Peter si se pare ca s-a tinut de cuvant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Inca in cautarea unei titulaturi care sa-i reprezinte pana la soluţionarea in instanţa a disputei pentru redobandirea dreptului de a folosi titulatura Compact, fostii membri ai grupului –Adrian Kiseleff, Costi Camarasan,  Leluţ Vasilescu, Leo Iorga, Adrian Ordean, Vlady Crenjevici si Adrian ”Coco” Tinca (FOTO de la stanga la dreapta)- au inceput munca pentru noul proiect, scrie Libertatea.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI