Close sidebar
Close sidebar

Pe o ploaie torentiala, Catalin Cazacu a castigat Cupa MotoRC

Duminica, 8 octombrie, la MotorPark Romania, a avut loc ultima etapa, a 5-a, a Cupei MotoRC

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ploaia torentiala nu i-a speriat pe piloti, acestia aliniindu-se pe grila de start pentru stabilirea ierarhiei finale. În ciuda conditiilor meteo potrivnice, cursele s-au desfasurat fara incidente notabile.

La clasa Stock 1000cmc, Catalin Cazacu a condus detasat ultima cursa, dupa ce s-a impus autoritar si în cele precedente, adjudecandu-si titlul de castigator al competitiei cu maximum de puncte, 125. Locul doi la aceeasi clasa a fost castigat de Bogdan Vrajitoru, în timp ce treapta a treia a podiumului i-a apartinut lui Catalin Manea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Competitia clasei inferioare, Stock 600cmc, a fost castigata de Emil Draghici (91 de puncte), care a fost urmat pe podium de Adrian Petrovici si Dan Mainescu.

Urmatorul eveniment important la care vor fi prezenti piloti din Romania este Etapa de Campionat National si Est-European de la circuitul din Serres, Grecia, care va avea loc în intervalul 27-29 octombrie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI