Judecatoria Husi a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru violenta in familie, pe numele unui tanar de 31 de ani, pedagog la Liceul Tehnologic "Sfanta Ecaterina" Husi, acuzat ca si-a agresat sotia in unitatea de invatamant.

Incidentul s-a petrecut in cabinetul medical al scolii, acolo unde femeia, angajata tot ca pedagog in aceeasi institutie, dormise in cursul noptii de 27 spre 28 mai, se pare tot din cauza problemelor existente in familie.

In jurul orei 6.15, barbatul a intrat peste sotia sa in cabinetul medical, unde a lovit-o, a amenintat-o cu acte de violenta si ar fi tras-o de par in momentul in care a incercat sa iasa din camera in care se aflau.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi au fost gasiti de catre asistentul medical in momentul in care acesta a venit la serviciu, fiind anuntata conducerea liceului.

Ulterior, directorul unitatii de invatamant a sesizat incidentul Politiei, care a declansat o ancheta in acest caz.

"In dimineata de 28 mai, pe fondul unor conflicte intrafamiliale, barbatul si-a lovit sotia, i-a adresat amenintari cu acte de violenta si s-a opus, prin folosirea violentei, atunci cand femeia a intentionat sa paraseasca

camera in care se afla. Politistii huseni au emis pe numele barbatului ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive. Procurorii si-au insusit solicitarea si au efectuat demersurile legale catre Judecatoria Husi, care a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Iulian Petre.

Incidentul dintre cei doi pedagogi nu a fost vazut de catre elevi, care nu se aflau la cursuri la ora la care s-a petrecut acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si