Close sidebar
Close sidebar

Pedeapsa primită de fostul cadru universitar care și-a ucis iubita pentru că a refuzat să se căsătorească cu el

Tribunalul Cluj a pronunțat sentința în cazul crimei care a șocat Clujul, în luna mai, anul trecut, când o tânără din Cluj-Napoca a fost găsită moartă.

Stefania Pavel,

Tribunalul Cluj a pronunțat sentința în cazul crimei care a șocat Clujul, în luna mai, anul trecut, când o tânără din Cluj-Napoca a fost găsită moartă.

[Sursa foto: Beata Molnar - Facvebook & IPJ Cluj]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În luna mai, anul trecut, o tânără din Cluj-Napoca a fost găsită moartă pe un câmp din Bihor. Tânăra a fost omorâtă prin sugrumare de către iubitul ei, Bone Ferenc, fost cadru universitar la Sapientia, potrivit anchetatorilor. 

Bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare la care s-au mai adăugat un an și 3 luni de la o pedeapsă anterioară care era suspendată, scrie clujust.ro.

Trupul fetei a fost descoperit în spatele unei benzinării

Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut la sfârșitul lunii mai că el este cel care a omorât-o.

Citește și: Speranță în cazul fetei de 14 ani care ar fi fost ucisă și pusă în kebab-uri: "Înfiorător să ascult. Ca mamă, aproape că m-a distrus"

Bone Ferenc, iubitul Beatei Molnar, tânăra dată dispărută din Cluj și găsită moartă în Bihor, a recunoscut la sfârșitul lunii mai că el este cel care a omorât-o.

[Sursa foto: Adevărul]

Bărbatul și-a ucis iubita pentru că a refuzat să se căsătorească cu el și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul a spus că „și-a pierdut mințile” când a auzit refuzul, dar nu și-a dorit să o omoare. El le-a povestit anchetatorilor că doar în momentul în care femeia și-a schimbat culoarea feței și nu s-a mai mișcat și-a dat seama de fapta pe care a comis-o.

Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii. Vizbil obosit, nu s-a opus reținerii.

Citește și: Un bărbat a fost trimis în judecată, după ce l-a înjunghiat pe altul în zona abdominală

Din vagon, polițiștii au ridicat mai multe probe. În interior erau câteva plăci din material plastic pe care, posibil, bărbatul să fi dormit, o cutie de bere și două bidoane de apă.

Bărbatul ar fi fost violent și în fostele relații

Mașina suspectului a fost găsită într-o parcare din apropierea gării. Avea desprins numărul de înmatriculare din față iar la parbriz Ferenc avusese grijă să așeze un parasolar. Polițiștii au scotocit portbagajul mașinii lui Ferenc unde se bănuiește că a transportat cadavrul iubitei lui, Beáta Molnár. Părea că locul fusese curățat și criminaliștii au găsit acolo doar o geantă și un prelungitor electric. În autoturism, era un sac de dormit roz și geanta victimei.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița și-a agresat frații cu un cuțit. Polițiștii l-au reținut

Bărbatul și-a ucis iubita pentru că a refuzat să se căsătorească cu el.

[Sursa foto: Pro Tv]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Boné Ferenc are un trecut violent. Și-ar fi agresat cel puțin 3 dintre fostele iubite. Iată ce le-au scris victimele procurorilor.

Mesaje Whatsapp:- „De multe ori și-a bătut joc de mine și m-a umilit.(...) Certurile, ieșirile agresive care durau până în zori erau la ordinea zilei, de multe ori împingându-mă până cădeam la pământ sau țintuindu-mă de perete”.

„M-a pus la pământ și m-a pus așa până am leșinat.(...) Avea numeroase obiceiuri compulsive la care a trebuit să mă adaptez. De exemplu(...) cumpăra lucruri pe care dorea să le păstreze doar în minute pare, orele pare ale zilelor pare și își ieșea din fire dacă pe chitanțe erau minute impare”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI