"Acest caine pentru mine inseamna sufletul meu, deoarece nu am pe nimeni pe lume, decat pe ea. Iti promite mama ca face pentru tine totul, ca sa traiesti"

Sunt promisiunile unei femei care si-ar da viata pentru copilul ei: o catelusa ingenuncheata de boala, pe care diabetul a orbit-o si i-a luat toata pofta de viata. Stapana ei o poarta pe brate dintr-o camera in alta.


"Sa nu mori, ca raman singura...ce fac fara tine? As prefera sa mor eu, decat tu...Da-i pupic lui mama..Hai, da pupic. Pentru ziua de azi, doar bucata asta de paine am s-o mananc, ca sa fac economie la bani si sa-i cumpar medicamente Ea e mult mai importanta decat mine".  

Asa isi rupe zilnic de la gura  pentru cainele ei. Doamna Valeria are o pensie de numai 500 de lei, iar 300 se duc pe insulina si medicamentele lui Rexi, care se topeste pe picioare din cauza bolii.

Rexi nu mai poate sa alerge in fata blocului, asa cum o facea odata. Se ghideaza numai dupa miros, iar stapana ei o indruma la fiecare pas, ca un parinte responsabil.

Doamna Valeria n-a putut face copii niciodata. Dupa ce sotul i-a murit, femeia a luat-o in viata ei pe Rexi, cand catelusa era doar un pui.

Pana in urma cu cativa ani, Rexi era mandria vecinilor.
Era un caine sanatos, cu o blana stralucitoare si cu un chef de viata molipsitor. Acum, de cand a ajuns numai piele si os, aceiasi vecini s-ar fi lepadat de ea.

Doamna Valeria, bolnava si ea de cancer la san si osteoporoza, are o singura dorinta: ca acest Craciun sa nu fie ultimul din viata catelusei sale. Pentru ca acest lucru sa se intample, femeia ar avea nevoie de ajutor.


"Nu cer nimic pentru mine, pentru ea, daca se poate, pentru tratament. Eu nu exist"

Daca v-a impresionat cazul catelusei bolnave de diabet, puteti dona in conturile afisate pe ecran. Orice ajutor din partea dumneavoastra este o sansa in plus pentru ca Rexi sa traiasca.

VALERIA CIUCA

BANCA ROMANEASCA:
RON- RO 95 BRMA0143020231900000
EUR- RO 11 BRMA 0999 100056227307

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si