Vestea ca ar putea incasa pensii mai mici odata cu adoptarea ordonantei privind pensiile speciale, i-a facut pe multi sa isi depuna cereri de pensionare. Stiau foarte bine ca astfel prind o pensie buna, dupa vechiul mod de calcul. Dar unora nici asa nu le ajunge. Au facut ce au facut si a doua zi au fost reangajati, culmea pe acelasi post.

Cornel Gabriel  Ciocoiu are 45 de ani. Era secretar de stat in Ministerul de Interne.In urma cu o luna, a trecut in rezerva cu grad de general si o pensie de peste 13.000 lei. A stat acasa cateva zile, ca mai apoi sa fie reincadrat pe aceasi functie. Salariul si pensia ii vor aduce un venit de aproape 30 de mii de lei in fiecare luna.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

SINCRON TARICEANU: "Oamenii trebuie sa se hotarasca ori vor sa fie pensionari ori daca sunt apti de munca raman la munca. Se va modifica legea in asa fel incat sa functioneze in acest sistem dual".

La acelasi minister o intalnim pe doamna Alina Popescu, consilier al ministrului de Interne, Carmen Dan. Inca nu a implinit 45 de ani, dar a decis si ea sa depuna cerere de pensionare.

Dupa trecerea in rezerva, in luna iulie, a revenit. Culmea, pe aceasi functie, de consilier al ministrului. ca urmare, liderii Coalitiei se gandesc sa modifice din nou legea.

SINCRON TARICENAU:" Odata facuta cererea de pensionare si pensionarea facuta sa nu poata exista posibilitatea reangajarii pe acelasi post, in acelasi minister sau in alte ministere".

Maine ordonanta privind pensiile speciale va fi votata in Parlament.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si