Close sidebar
Close sidebar

Pensionarii cu pensii mai mici de 900 de lei pe luna ar putea primi medicamente gratuit

De la 1 iulie, pensionarii cu venituri din pensie mai mici sau egale cu 900 de lei pe luna vor avea dreptul la medicamente din sublista B, compensate cu 90%, potrivit unui proiect de Guvern.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In prezent, doar pensionarii cu venituri din pensie de cel mult 700 de lei beneficiaza de acest drept, cu conditia sa nu aiba venituri din alte surse.

Astfel, potrivit proiectului legislativ, e la 1 iulie pensionarii cu venituri din pensie mai mici sau egale cu 900 de lei pe luna vor beneficia de medicamente din sublista B, compensate cu 90% din pretul de referinta, indiferent daca realizeaza venituri si din alte surse, arata un proiect de Hotarare de Guvern.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Implicit, de la aceeasi data, pensionarii cu venituri din pensie mai mici sau egale cu 900 de lei nu vor da medicului de familie declaratii pe proprie raspundere in care isi asuma faptul ca nu realizeaza venituri din alte surse, noteaza bzi.ro.

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI