Close sidebar
Close sidebar

Pentru 10 lei si-au semnat condamnarea la moarte! 4 oameni au murit, iar un al cincilea lupta sa traiasca, dupa ce masina în care se aflau s-a facut praf pe un drum din Dolj.

Soferul, care facea taximetrie.. la negru, ar fi adormit la volan. Va avertizam, urmeaza imagini care pot afecta emotional.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La fel s-ar fi intamplat si azi dimineata. Din masina facuta praf in capul de pod, doar un singur om a fost scos in viata. Ceilalti patru, toti cunoscuti de-ai soferului, s-au stins pe loc.

In masina mortii, doi barbati si doua femei au pierit. Una dintre ele pleca la Craiova, la spital.  

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Cealtata se intorcea la Bucuresti, din vizita de la parintii bolnavi.

La fel ca si ceilalti 3 pasageri,  tanara a plecat cu soferul care, spun oamenii, facea taxi la negru.

 

10 lei ar fi fost biletul spre moarte, platit de fiecare dintre ei. Azi-dimineata, din cauza oboselii, soferul ar fi adormit la volan, cred si politistii care nu au gasit urme de franare.

- Il trezea pasagerul care era langa el. asa am ajzit. 07.52+ 08.01 cum a mai putut sa conduca el daca se stia in starea asta.

credeti ca tentatia asta a banului a fpost prea mare? Banii. Altceva ce poti sa spui? 08.08+ 08.18 pentru 40 de lei ca atat lua pana la craiova. atat lua de om? lua cate 10 lei

Pentru singurul supravietuitor al carnagiului, medicii inca fac eforturi disperate sa-l salveze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI