Close sidebar
Close sidebar

Pentru cine a alergat Doru Todorut 10 kilometri, la Maratonul Bucuresti. VIDEO! Ce gest frumos a facut solistul de la Deep Central! VIDEO!

Doru Todorut, componentul trupei Deep Central a alergat 10 kilometri, duminica, la Maratonul Bucuresti, pentru a ajuta un tanar aflat in scaun cu rotile.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminica 15 octombrie a avut loc Maratonul Bucuresti 2017. O serie de persoane publice, actori, vedete si artisti s-au aflat la linia de start si au alergat pentru diferite cazuri. Doru Todorut de la Deep Central a marturisit pentru WOWbiz.ro ca participa la maraton, la proba de 10 kilometri, in locul unui tanar aflat in scaun cu rotile. Solistul de la Deep Central l-a cunoscut pe Ciprian Datcu, tanarul aflat in scaun cu rotile, in primavara acestui an, iar de atunci cei doi au ramas prieteni. Pentru ca baiatul nu se poate deplasa decat cu ajutorul scaunului cu rotile, artistul s-a decis ca pentru o portiune de drum, sa alerge la maraton alaturi de el, impingand scaunul rulant al acestuia.

Nu este pentru prima oara cand Doru Todorut face un gest nobil fata de persoanele suferinde. De curand, artistul si-a invitat camaradul, pe Ciprian Datcu, la un mega concert unde au fost prezenti toti artistii mari din Romania.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“In seara vom face o lansare in premiera, Deep Central, se numeste “Lacrima mea”. Banuiesc ca nu va asteptati sa fie o piesa vesela. Am venit aici cu un prieten de-al meu, Ciprian Datcu, a venit cu mama lui sa ma ajute. Cu el voi alerga la maraton, este un prieten de al meu de la Hospice Casa Sperantei Romania, alaturi de care voi alerga la maraton, cum am facut si in luna mai.
Atunci, am alergat 3 kilometri, acum, vor fi 10 kilometri! Este visul lui de a alerga. El, saracul, are o problema de sanatate si nu poate sa isi controleze nimic din ceea ce inseamna muscular. Sper ca apreciaza si se bucura de aceste momente, petrecute alaturi de mine. Ma bucur ca pot sa fac ceva pentru prietenul meu!”,
ne-a declarat Doru Todorut.  

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI