Close sidebar
Close sidebar

Perchezitii ale procurorilor militari ai DNA la Academia Navala din Constanta, intr-un dosar de luare si dare de mita

Procurorii militari din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, joi, la Academia Navala "Mircea cel Batrân" din Constanta, pentru fapte de dare şi luare de mita in legatura cu promovarea unor examene, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit DNA, procurori militari efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârşirea unor infractiuni de coruptie comise in cursul anului 2016.

In cursul zilei de 10 noiembrie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 7 locatii situate in judetul Constanta, din care trei locatii sunt situate in sediul unei institutii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci când imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI