Din primele informații, zeci de persoane sunt căutate pentru a fi duse la audieri de către polițiști.

Percheziții în Capitală și în alte județe din țară într-un dosar de proxenetism şi cămătărie

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei.

Citește și: Comisar şef de poliţie în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, reţinut pentru comiterea a două infracţiuni de trafic de influenţă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire ”, a arătat Poliţia Capitalei.

39 de persoane sunt căutate în acest dosar

Procurorii au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară pentru București, Ilfov și județul Vâlcea, și 39 de mandate de aducere într-un dosar de proxenetism și cămătărie.

Citește și: VIDEO- Un profesor al Universității Babeș Bolyai a fost reținut pentru luare de mită, după ce ar fi cerut studenților bani să promoveze

Acțiunea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 și cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Florin Salam, dus la audieri de mascați

Florin Salam a fost ridicat de oamenii legii și dus la audieri în acest dosar. El a venit la Secția 24 Poliție pentru a da declarații în calitate de martor.

Potrivit unor surse ar fi vorba de mai multe femei care şi-ar fi desfăşurat activitatea în zona Centrul Vechi a Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si