Close sidebar
Close sidebar

Percheziții în cazul altercației din Târgoviște. 11 inculpați sunt chemați la audieri

Scandalul declanșat la înmormântarea fetiței de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni continuă. La acel moment, cinci polițiști au fost bătuți în stradă.

Diana Puiu,

Percheziții în cazul altercației din Târgoviște. 11 inculpați sunt chemați la audieri

[Sursa foto: India Today]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Ultima oră la parchetul din Dâmbovița în cazul altercației dintre poliție și familie. Procurorul percheziționează toți inculpații pentru ridicarea tuturor telefoanelor mobile. 11 inculpați au fost chemați la audieri.", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Un nou episod în scandalul polițiștilor bătuți la o înmormântare din Târgoviște. Cei 8 inculpați au scăpat de "cătușe"

La mijlocul lunii iulie, un scandal monstru a avut loc în Târgovişte la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer vitezoman. 5 poliţişti au fost bătuţi atunci în strada, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Citeste si: VIDEO: O adolescentă de 17 ani din Sighetu Marmației ar fi fost terorizată mai mulți ani de antrenorul de kickboxing

Detalii din scandalul în care 5 polițiști au fost bătuți în stradă

După mai bine de o lună de la scandalul dintre polițiști și cortegiul funerar,   toți cei 8 inculpați  au fost plasați în arest la domiciliu, după cum anunță avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Patru persoane au fost implicate într-un accident, la ieșirea din Galați

"S-a terminat "circul" și spectacolul cătușelor de la Târgoviște. Toți cei 8 inculpați din cazul scandalului dintre poliție și cortegiul funerar au ieșit din arest și sunt plasați definitiv la domiciliu",  a

transmis miercuri avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Un bărbat din Republica Moldova, căutat pentru omor, depistat în traficul din Capitală

Accidentul tragic din Târgoviște s-a produs în condițiile în care șoferul a condus cu o viteză excesiv de mare, 122-125 km/h pe Calea București, din municipiul Târgoviște.

Fetița de doar 13 ani nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață. La

înmormântarea din 12 iulie, familia adolescentei a intrat în conflict cu autoritățile, oamenii încercând să ajungă la locuința celui care a provocat accidentul. 

Citeste si: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut. Traficul feroviar, afectat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI