Close sidebar
Close sidebar

Percheziții la vrăjitoare. Polițiștii cercetează înșelăciuni cu prejudiciu de 230.000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează, joi dimineață, o percheziție domiciliară într-un dosar de înșelăciune.

Diana Puiu,

Percheziții la vrăjitoare. Polițiștii cercetează înșelăciuni cu prejudiciu de 230.000 de lei

[Sursa foto: observatorulph.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Metoda „ghicitul” a adus mai multe percheziții domiciliare la casele mai multor vrăjitoare din Ploiești. Prejudiciul adus fiind de 230.000 de lei până în acest moment. Surse apropiate spun că au fost identificate șase persoane vătămate care apelau la cele două vrăjitoare vizate în acest dosar.

Citeste si: Percheziții în șapte județe la persoane suspectate de proxenetism

Persoanele vătămate le sunau pe cele două și le cereau să le ghicească, arată sursele citate.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova precizează că sunt în derulare activități și într-un alt dosar care vozează infracțiuni de lovire sau alte violențe.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Descinderi în această dimineață la un grup de interlopi: ar fi vizați membri ai clanului Ghenosu

Percheziții domiciliare la un grup de interlopi

Polițiștii pun în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară, în Târgoviște, în această dimineață. Vizați de aceste percheziții ar fi membri ai clanului Ghenosu, care sunt acuzați de amenințare, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citeste si: Șapte percheziții făcute de DNA, una la o instituție publică, într-un dosar de corupție

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de distrugere, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fapte prevăzute de Codul Penal.

Citeste si:  VIDEO- Apar noi informații despre bărbatul care a fost găsit carbonizat în portbagajul unei mașini, la Măgurele. Cine este, de fapt, victima?

La acțiune, polițiștii sunt sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Cele mai multe dintre dosarele în care sunt cercetați membrii grupării Ghenosu sunt pentru tentativă de omor, amenințări, violență și furturi calificate. 22 dintre ele sunt în lucru la Parchetul de pe langă Tribunalul Dâmbovița, 16 sunt înca la Poliție.

Citeste si: Un polițist este anchetat pentru fals în declarații. Acesta nu a declarat banii de la jocurile de noroc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI