Close sidebar
Close sidebar

Pericol! Acesta este alimentul care ramane doua ore nedigerat in stomacul tau

Niciodata nu te-ai fi gandit ca acest aliment este moarte curata.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci cand ajungi obosit de la serviciu vrei sa mananci ceva rapid si ieftin iar de multe ori alegi o supa cu taitei. Chiar daca ti se pare o alegere inteligenta, taiteii sunt de fapt “moartea la punga”. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Universitatea Baylor.

Potrivit acestora, consumul de taitei contribuie considerabil la aparitia unor modificari metabolice legate de afectiuni cardiovasculare, diabet si accident vascular cerebral.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Chiar daca par a fi cea mai buna alegere, alimentele instant si procesate sunt cele mai proaste alegeri alimentare pe care le putem face. in cazul in care aveai nevoie de o dovada vizuala pentru care ar trebui sa evisi aceste alimente, urmareste acest videoclip care isi arata ce se intampla timp de mai mult de 2 ore in stomacul tau dupa ce le mananci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI