Noi am cunoscut-o astăzi pe Maria, o fetiţă de 9 ani, a cărei bunica îi este şi mama, şi tată. Faţă visează cu ochii deschişi la clipă în care-şi va revedea părinţîi stabiliţi în Italia.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu lacrimi în ochi, Măriuca îi scrie o scrisoare mamei sale. La numai 10 ani, micuţa simte că un om mare. Arde de dorul părinţilor ei, care de 9 ani locuiesc în Italia. Cei doi au decis să se mute peste hotare pentru a-i oferi copilei un trăi mai bun.   Faţă simte mai ales lipsa mamei şi tanjeste după clipă în care o va îmbrăţişa din nou.

Bunica Mariucai, în vârstă de 70 de ani, îşi creşte  nepoata de la un an şi jumătate. Îi oferă iubire şi atenţie şi îi face toate poftele.

Mama Mariei are grijă de bătrâni în spania, iar tatăl lucrează în construcţîi. Nu există zi în care fetiţă să nu vorbească la telefon sau pe internet cu părinţîi ei.

Iar aceştia îi trimit în fiecare luna  pachete cu haine şi dulciuri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si