Close sidebar
Close sidebar

Peste 150 de femei au fost chemate la interviu si puse sa intretina relatii

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul psihologului bucurestean Giuseppe Bogdan, saltat de procurori in luna februarie, dupa ce asupra lui a planat suspiciunea ca a drogat si abuzat mai multe tinere care i-au trecut pragul cabinetului din cartierul Giulesti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sub pretextul unor examinari psihologice, iar mai apoi fizice si chiar ginecologice, omul reusea sa cas­­tige increderea fetelor, pe care le dezbraca cat ai bate din palme. E drept, era ajutat si de drogul pe care psihologul psihopat il varsa in bautura servita fetelor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

”El se dadea persoana importanta(...) spunea ca de evaluarea lui depinde angajarea noastra pe functii bine platite. Sigur, multe fete au cedat avansurilor de buna voie, dar la mine nu a mers si mi-a pus ceva in paharul cu apa.

Mi s-a parut dubios si ca erau camere de filmat peste tot. Am rupt-o la fuga imediat”, a declarat  una dintre fetele care au trecut pragul cabinetului lui Giuseppe, pentru click.ro.

Fata are calitate de martor in dosarul in care psihologul infractor are nu mai putin de 50 de capete de acuzare. Individul de 50 de ani e cercetat pentru mai multe violuri, dar si pentru ca ar fi fabricat pilulele pe care le-a administrat victimelor.

Ca sa nu mai punem la socoteala si cele peste 300 de inregistrari pornografice in care fetele erau protagoniste fara voia lor! Giuseppe si-a facut si un site pe care vindea filmarile cu 300 de euro/bucata.

Foto: click.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI