Close sidebar
Close sidebar

Peste 200 de persoane l-au condus pe ultimul drum pe Dan, barbatul care a murit la Mangalia dupa ce a salvat o femeie de la inec! Sotia lui, daramata de durere la capataiul sotlui!

Astazi a fost condus pe ultimul drum Dan Dumitrache, barbatul care a murit vineri in valurile Marii Negre, la Mangalia, la putin timp dupa ce a salvat o femeie care risca sa se inece.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La Buzau a fost tristete maxima. Peste 200 de persoane au venit sa isi ia ramas bun de la Dan. Rudele, prietenii, familia, dar si cei care au auzit de fapta lui de eroism au tinut sa ii aduca un ultim omagiu. "Nimeni nu a sarit sa-l ajute pe el desi facea semne disperate din dreptul geamandurii. Dupa ce a disparut luat de mare, au venit si cinci salvamari care apoi au mers sa dea interviuri reporterilor veniti la locul unde s-a produs tragedia", a spus o ruda de-ale lui Dan.

Rudele spun ca in aceeasi zi, Dan mai reusise sa salveze o persoana din valurile marii.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La inmormantarea de astazi sotia lui a plans neincetat la capataiul sotului sau.

Sursa Foto si Video: stiridebuzau.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI