Close sidebar
Close sidebar

Peste 7.000 de detinuti dintre cei 27.486 din Romania vor vota duminica

Peste 7.000 de detinuti si-au exprimat intentia de a vota la alegerile parlamentare, urmand ca duminica, sa fie duse in locurile de detentie urne mobile.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In penitenciarele din Romania sunt inchise 27.486 de persoane, iar dintre acestea 10.189 au drept de vot pentru alegerile parlamentare de duminica. Potrivit Administratiei Nationale a Penitenciarelor, 7.432 si-au exprimat intentia de a vota la aceste alegeri, relateaza Mediafax.

Cei 7.432 sunt detinuti incarcerati la penitenciare ce se afla pe raza lor de domiciliu, persoane care prin deciziile instantelor nu si-au pierdut dreptul legal de vot.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Printre cei care si-au exprimat dorinta de a-asi exercita dreptul la vot se numara si Dan Voiculescu, Cristian Borcea sau Victor Becali. Si persoanele aflate in arest preventiv sau arest la domiciliu isi vor putea exercita dreptul la vot.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI