Close sidebar
Close sidebar

Piftie de porc pentru Revelion. Secretul gospodinelor pricepute pentru a ieși extraordinar de bună

Piftie de porc pentru Revelion. Iată secretele unuia dintre cele mai iubite preparate de pe mesele dintre ani.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Piftie de porc. Ingrediente:

1/2 cap de porc
2 picioare de porc
500 g carne macră de porc
2 morcovi

Citeste si: Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare

2 cepe
1 rădăcina ţelina
1 rădăcina păstârnac
2 foi dafin
10 căţei usturoi
sare

Citeste si: Cutremur în România vineri dimineață! Care au fost zonele afectate și ce magnitudine a înregistrat seismul- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: Un instalator care făcea reparații într-o vilă a găsit 30 de kilograme de monede de aur. Proprietarul nu știa ce comoară are în casă- antena3.ro

Piftie de porc. Mod de preparare:

Capul de porc şi picioarele se spala foarte bine şi se pârlesc la flacăra aragazului. Apoi se pun la fiert în apă rece, cu sare, alături de carne. Se ia spuma ori de câte ori se formează şi se adaugă apoi legumele şi foile de dafin. Se lasă la fiert la foc mic aproximativ 4 ore, până ce carnea cade de pe oase.

Citeste si: Rețeta ciorbei fără apă a Ioanei Lee a făcut milioane de vizualizări pe Internet

Piftie de porc. Între timp, se pisează usturoiul. Carnea fiartă se curăţa de pe oase şi se repartizează în boluri. Zeamă în care au fiert ingredientele se strecoară şi se amesteca apoi cu usturoiul pişat. Se lasa 15 minute şi apoi se strecoară din nou şi se toarnă peste carnea din boluri.

Se dau la rece de pe o zi pe alta, scrie bzi.ro.

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI