In articol:
- Vă vom prezenta o rețetă de piftie de porc, descoperind astfel secretele Sandei Marin, din bucătărie
- Care este ingredientul secret pe care ea îl adăuga în piftie, Sanda Marin?
Vă vom prezenta o rețetă de piftie de porc, descoperind astfel secretele Sandei Marin, din bucătărie
Piftia, este un fel de mâncare care se pregătește de obicei pentru masa de Crăciun.
Din bogata listă de reţete din celebra Carte de Bucate a Sandei Marin, am ales să vă prezentăm modul de preparare și secretul piftiei de porc, pe care o puteți pune pe masa de Crăciun.
Care este ingredientul secret pe care ea îl adăuga în piftie, Sanda Marin?
Astfel, avem următoarele ingrediente pentru piftia de porc:
1 kg picioare de porc,
o jumătate căpățână de porc,
Citeste si: Daciana Sârbu, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat de Victor Ponta: „Mintea mea e...”- wowbiz.ro
3 l de apă,
1 căpăţână mică de usturoi sare
Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare şi urechi de porc şi din picioare de viţel, mai gustoase sunt cele amestecate. Se pun la fiert într-un vas cu apă rece 2 picioare de porc şi 2 de viţel, bine spălate şi curăţate. Se lasă să fiarbă descoperite la foc mic şi se ia spuma din când în când.
Citeste si: VIDEO- Se poate ține post fără să suferim de foame sau să ne îngrășăm