Pipote de curcan: Adevărul despre aceste organe!
Pipote de curcan. Află ce efect au asupra organismului nostru pipotele de curcan! Nimeni nu bănuia acest lucru, însă efectul este de necrezut!
Pipote de curcan. Pipotele sau inimile de pasare, de curcan și de pui, pot fi considerate printre cele mai sanatoase organe, dar nu stiu cum se face ca multi nu le consuma.
Adevarul este ca sunt delicioase, satioase si destul de accesibile ca pret, asa ca nu ar fi o problema sa le includem mai des in alimentatie.
Realitatea este ca aduc beneficii enorme pentru sanatate si sprijina si procesul de slabire.
Atunci cand nu stim ce tip de carne sa consumam ca sa nu ne ingrasam, pipotele pot fi o solutie la indemana.
Este adevarat ca se gatesc putin mai greu si trebuie sa ai rabdare, dar asteptarea merita. In restaurantele fastuoase din strainatate sunt considerate adevate delicii si sunt gatite in diverse moduri.
Mai este si inima de porc si vita, dar nu sunt atat de calitative precum inimile de pui si curcan. Acestea sunt slabe din punct de vedere caloric, ofera repede senzatia de satietate, ceea ce este de dorit daca esti la cura si le poti gati in diverse combinatii, scrie dietetik.ro
500 g pipote de curcan
2 cepe
8 rosii coapte
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
6 catei de usturoi
condimente (sare, piper, mic de ierburi aromatice, curry, fulgi de chilli)
marar, patrunjel
Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine).
Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat.
Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Am pus o cratita pe foc cu putin ulei, am adaugat pipotele, le-am lasat sa se prajeasca cam 5 min, dupa care am pus un pahar cu apa si le-am lasat sa fiarba 40 min, pana a scazut apa.
Dupa 40 min, am adaugat ceapa si usturoiul, le-am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat rosiile si condimentele, scrie bucataras.ro
Le-am mai lasat inca 40 de min pe foc.
la sfarsit, am adaugat marar si patrunjel.