Close sidebar
Close sidebar

Pisc Scradeanu, vicepresedintele Blocului National Sindical, a fost găsit spanzurat

Ion Pisc Scradeanu, vicepresedintele Blocului National Sindical, a fost gasit spanzurat în locuinta sa din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat surse ale politiei. Trupul barbatului a fost descoperit de un apropiat al sau.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii de la Serviciul Omoruri au ajuns la fata locului si fac cercetar, insa primele date arata ca ar fi vorba despre o sinucidere, relateaza Mediafax.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Conform gorjeanul.ro, Scradeanu era si presedintele Federatiei Energetica, iar cei care au colaborat cu el sustin ca sunt extrem de surprinsi de moartea liderului de sindicat, afirmand ca “parea sa fie un om puternic. Moartea lui a venit ca un soc. Era un om bun, se implica în miscarea sindicala si a avut multe demersuri si interpelari în Parlament pentru a ajuta mineritul si energia”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI