Close sidebar
Close sidebar

Plafonul pentru "Prima Casa" va fi suplimentat in septembrie! Anuntul a fost facut chiar de ministrul Finantelor

Plafonul pentru programul "Prima Casa" va fi suplimentat in luna septembrie, iar in octombrie va fi finalizata o strategie pe cinci ani pentru acest program, pentru a fi mai predictibil si toate partile implicate sa isi poata face planuri pe un astfel de termen, a declarat ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Programul va fi suplimentat in septembrie pentru 2016 si in octombrie vom avea o strategie pentru acest program pe termen mediu, de cinci ani, astfel incat sa evitam eventualele sincope in derularea programului", a precizat ministrul Finantelor, citata de Realitatea.net.

Cererile pentru "Prima Casa" au crescut foarte mult in perioada discutiilor cu privire la Legea Darii in plata, iar acum se intampla la fel pentru ca "oamenii nu stiu daca programul va mai fi la anul sau nu",  a precizat Dragu.

Asa ca ministrulconsidera ca este nevoie de predictibilitate, astfel incat cetatenii si dezvoltatorii imobiliari sa isi poata face planuri pe termen mediu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI