Vara aceasta  românii profită de faptul că au scăpat de restricțiile anti COVID-19 și merg în vacanțe pentru a se relaxa și pentru a se distra. Află care sunt plajele aproape de România care au nisip roz, negru sau auriu. Sunt frumoase, iar marea este inegalabilă.

Citește si: VIDEO- Vremea frumoasă de 1 iunie i-a adus la mare pe cei care au vrut să se relaxeze în ziua liberă

Plajele cu nisip negru, roz, alb, negru și auriu sunt la mare căutarea sezonul acesta, astfel că numeroase locații au devenit virale datorită acestui lucru. Astfel de destinații se află în topul preferințelor românilor.

Imagini inedite cu plajele cu nisip roz, auriu și negru

Turiștii sunt atrași imediat de plajele cu nisip roz, auriu sau negru. Astfel de locuri sunt în Grecia. Poartă numele de plaja Navagio, unde turiștii se pot scălda în apele ale cărei culoare variază de la un albastru puternic la turcoaz, datorită peșterilor de sulf din jurul plajei și a nisipului alb.

Citește si: Gică Hagi deține un hotel de lux pe o plajă din România. Cât costă o noapte de cazare

Un alt loc minunat se află în Portugalia. Turiștii regăsesc plaja Porto Santo fiind considerată una din cele șapte minuni ale Portugaliei. Pot face plimbări lungi pe plaja cu nisip auriu care se întinde pe 9 km de-a lungul coastei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

plaje-cu-nisip-roz

Locații de vis pentru o vacanță de neuitat.

[Sursa foto: Arhivă]

Pentru cei pasionați de negru, plaja Seixal se află pe coasta de nord-vest a insulei Madeira și este considerată una dintre cele mai frumoase plaje ce are nisipul negru, apă turcoaz și stâncile acoperite de floră.

plaje-cu-nisip-roz

Plaja Seixal cu nisip negru.

[Sursa foto: Arhivă]

Citește si: Zona de promenadă a falezei din Costinești, periculoasă pentru turiști

O destinație minunată de vacanță este și acolo unde nisipul este roz.

Nu se găsește pe orice plajă, ci chiar în Grecia. Elafonisi fiind una dintre cele mai impresionante plaje de pe insula Creta.

Apele sale de un albastru limpede, nisipul roz și peisajul său unic atrag mii de vizitatori în fiecare an, bineînțeles, prețurile nefiind pentru orice tip de buzunar, ci doar pentru cine își permite.

Aceste locații sunt situate la maxim trei ore de țara noastră. Pentru aceste locuri de vis poți să dai uitării celor trei ore de mers cu avionul și să te relaxezi cu o vacanță de neuitat.

Citește si: Care este tradiția care face petrecerile macedonești de neratat? Elena Gheorghe: „Asta e partea mișto la armâni!”| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si