Close sidebar
Close sidebar

Plajele din Constanta, luate cu asalt de vehicule blindate uriase, venite direct din mare

Doar in superproductiile de la Hollywood am mai vazut asemenea scene de razboi. Plaja de la Capul Midia Navodari a fost luata cu asalt ieri de vehicule blindate uriase venite din apa. Iata imaginile!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Plajele sunt luate cu asalt de puscasii marini americanii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Soldati nostri joaca rolul unor rebeli ce au pus stapanire pe  o mare parte de tara. Americanii au venit ca eliberatori, pe mare.  Totul este doar un exercitiu militar.

Marius Gheoghiescu- "Ii vor intamplina ai nostril cu foc sustinut? Cu foc sustinut! Misiunea lor este sa-I intarzie, pentru ca din spate sa vina artileria"


Nathan Chaney- USMC: "Compania mea este cea care ataca, iar eu sunt aici sa observ ceea ce fac"

Nathan Chaney- USMC:
"Este bine sa lucrezi cu forte pe care le vei putea avea aproape intr-o situatie reala. Lucram la coeziune si incep sa-i cunosc co romani si ei incep sa ne cunoasca pe noi. Romanii se antreneaza din greu si sunt foarte profesionisti si sunt foarte buni la ceea ce fac"


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI