Joe Biden vrea ca războiul să se termine cât mai repede, așa că a decis să ia măsuri în acest sens. El i-ar fi promis președintelui rus Vladimir Putin 20% din teritoriul Ucrainei. Directorul CIA, William Burns, i-ar fi propus planul secret pentru pace.

Citește și: După ce a primit tancuri, Volodimir Zelenski cere rachete cu rază lungă de acţiune și avioane

Anunțul a apărut într-un ziar elvețiano-german, iar oficialii de la Kremlin au negat faptul că ar exista un plan secret prin care Rusia să primească o parte din teritoriul Ucrainei pentru a se ajunge la pacea mult dorită de oameni.

Planul secret dintre Biden și Putin

Directorul CIA, William Burns, a negat afirmațiile, iar la fel și oficialii de la Casa Albă. Informația care anunța că Joe Biden i-ar fi promis lui Vladimir Putin 20% din teritoriul Ucrainei pentru încheierea războiului este falsă, de fapt.

Citește și: Avertismentul Rusiei după livrarea de tancuri occidentale în Ucraina. "Vor arde"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Jurnaliștii acelei publicații anunțau clar că președintele SUA nu ar fi vrut să își asume responsabilitatea, iar din acest motiv l-ar fi pus pe directorul CIA să negocieze cu Rusia pentru a se ajunge la pace.

Primele informații arată că oficialii din America le-ar fi propus celor din Ucraina să cedeze din teritoriu pentru încheierea războiului cu forțele lui Vladimir Putin. Pentru a se ajunge aici, William Burns ar fi mers chiar până la Kiev, în secret, pentru a discuta cu Volodimir Zelenski.

Citește și: Rusia pregătește o nouă ofensivă în Ucraina. Ce a cerut Zelenski la Davos

Rușii ar fi spus că „oricum vor câștiga războiul”, cel puțin „pe termen lung”. Pentru acest plan s-ar fi propus să se ofere aproximativ tot Donbasul.

Citește și: LIVE TEXT Ziua 345 de război în Ucraina. Volodimir Zelenski insistă pentru aplicarea unui nou pachet de sancțiuni asupra Rusiei din partea liderilor UE. Șefii Uniunii se întâlnesc azi la Kiev cu liderul Ucrainean, în a doua zi de discuții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si