Nici bine n-au anuntat organizatorii data festivalului, ca telefoanele hotelurilor clujene au inceput sa sune pentru rezervari! Desi mai sunt cateva luni bune pana la concertele care vor incinge scena, abia mai gasesti un loc de cazare in oras.

„Nu mai avem camere libere, de anul trecut din Decembrie s-au facut toate rezervarile pentru Untold. Anul trecut a fost cazata la noi Antonia si mai multe vedete”, a declarat Erdos Mari- reprezentant hotel.

Preturile ridicate nu i-au speriat pe tinerii care s-au grabit sa isi rezerve o camera aici. Recordul il detine insa un hotel care, culmea, nu e deloc aproape de locul in care se tine festivalul.

Aceasta camera dubla la patru stele va costa in perioada festivalului nu mai putin de 2 048 de lei pe noapte! La acelasi pret, gasiti alternativa la 3 stele...

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am pregatit un pachet de patru nopti, unde au si micul dejun”, sustine Viorel Luca-director hotel.

Iar cu cateva sute de lei in plus, dupa distractie, va puteti relaxa regeste!

Viorel Luca-director hotel: „Acest apartament a fost facut pentru Nicu Ceausescu 04:13 musca. Este si intr-o zona foarte frumoasa, avem aici un parc, un lac frumos”.

ADIO, BANI DE VACANTA?

Stefana Ilea- consultant turism: „Daca stam sa calculam cazarea cu ceea ce mai cheltuie ei pe toata durata festivalului pot ajunge undeva la 1000 de euro. Putem de banii aceia chiar sa achizitionam un sejur pe o saptamana. Un sejur cu all inclusive in Grecia, Turcia, poate chiar Cipru, Spania”.

Variante mai ieftine gasiti doar ajutati de organizatorii festivalului. Anul acesta, Untold pune la dispozitie mai multe modalitati de cazare, pentru toate buzunarele.

Ioana Chifor- PR Untold: „De exemplu o camera in campusurile studentesti incepe de la 90 de lei pe noapte plus taxe. In campingul Untold vor putea sa vina cu cortul de acasa sau sa inchirieze de la noi”.

Festivalul Untold va avea loc in perioada 3-6 august.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si