Close sidebar
Close sidebar

Ploi torentiale, vijelii si grindina, de miercuri dupa-amiaza pana sambata seara, in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de miercuri, de la ora 15.00, pana sambata, la ora 23.00, in acest interval inregistrandu-se ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatea de precipitatii poate ajunge izolat pana la 50 de litri pe metru patrat, urmand sa fie afectata cea mai mare parte a tarii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit avertizarii emise de catre meteorologi, de miercuri, ora 15.00, pana pana sambata ora 23.00, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina.

"In dupa-amiaza zilei de miercuri (24 mai) si in noaptea de miercuri spre joi (24/25 mai) astfel de fenomene vor fi frecvente in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii. Joi, vineri si sambata (25, 26 si 27 mai) instabilitatea atmosferica se va manifesta in sudul, centrul si estul teritoriului si in toata zona montana ”, se arata in avertizarea Administratiei Nationale de Meteorologie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Potrivit documentului, se vor inregistra cantitati de apa care, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depasi local 15 – 20 de litri pe metru patrat si izolat 40 – 50 litri pe metru patrat.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI