Close sidebar
Close sidebar

Politist aradean, lovit cu o maceta intr-un club

Un politist aradean in varsta de 32 de ani a fost ranit, duminica dimineata, cu o maceta in urma unei altercatii pe care a avut-o cu doi barbati intr-un club din centrul municipiului Arad, victima fiind transportata la spital cu rani la unul dintre brate. Agentul de politie era in timpul liber si petrecea in club, iar atacul cu maceta a avut loc in fata localului, doi suspecti fiind identificati la scurt timp si dusi la audieri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la ora 06,00, in fata unui club aflat in Piata Avram Iancu din Arad, dupa un conflict verbal dintre un politist de 32 de ani si alti doi barbati care petreceau in local.

Potrivit martorilor, cei trei barbati au iesit in fata localului si s-au batut, iar unul avea o maceta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"In fata unui local din municipiul Arad a avut loc un conflict spontan intre trei barbati, in urma caruia unul dintre ei, de 32 de ani din localitatea Sambateni, ar fi luat o maceta din masina personala, cu care ar fi provocat leziuni la nivelul bratului colegului nostru de 32 de ani, agent principal de politie.

Victima a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiori medicale, iar ceilalti doi barbati implicati in altercatie au fost identificati la scurt timp si se afla la sediu pentru audieri”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, care a precizat ca politistul ranit era in timpul liber.

Agentul este internat in spital pentru ingrijiri, iar medicii spun ca se afla in afara pericolului.

Anchetatorii urmeaza sa audieze mai multi martori, pentru a clarifica imprejurarile in care a avut loc altercatia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI