Potrivit ziaruldeiasi.ro, Catalin Ilie Nistor, dupa cum chiar el s-a recomandat, a fost gasit plin de voma, dormind la volanul unei masini Logan apartinand Primariei Movileni, in jurul orei 1 noaptea, pe Aleea Pacurari din Iasi.  Autoturismul a fost gasit de catre locatarii din zona cu motorul pornit si cu farurile aprinse, inclusiv cele de ceata, oprit in mijlocul drumului, ceea ce facea imposibila trecerea prin zona.

Imediat, la fata locului au aparut doi politisti de la Sectia 2 Politie Gara care l-au trezit pe barbat.
Acesta le-a spus politistilor, cum se vede si in imagini, sa il lase in pace si sa inchida portiera, ca ii este frig. Politistii l-au intrebat cine este si ce cauta in zona. Acesta s-a recomandat ca fiind seful de post la Movileni insa a sustinut ca a venit din aceasta localitate impreuna cu o alta persoana, care l-ar fi lasat in drum.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In imaginile video surprinse de catre jurnalistii Ziarul de Iasi se poate vedea lesne starea in care se afla individul.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a precizat in cursul noptii trecute ca politistii de la Sectia 2 l-au lasat sa plece acasa, pe barbatul aflat la volanul masinii gasite cu motorul pornit, in mijlocul strazii.

Din declaratia sefului Politiei poate reiesi ca agentii de Politie care au fost la fata locului au ascuns situatia creata, nestiind ca la fata locului, printre cei prezenti au fost prezenti si jurnalistii de la Ziarul de Iasi.

Conducerea IPJ Iasi a dispus efectuarea unei anchete interne.

Sursa foto/video: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si