Close sidebar
Close sidebar

Politistii au folosit focuri de arma pentru a aplana un conflict pentru un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei

Politistii au folosit focuri de arma pentru a aplana un conflict izbucnit intre opt persoane, in noaptea de duminica de luni, pentru un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei. Acestea au fost retinute, fiind deschis un dosar pentru infractiunile de incaierare si tulburarea ordinii si linistii public, informeaza Politia Capitalei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, duminica, in jurul orei 23.30, un barbat a sesizat prin 112 ca a fost agresat fizic de catre o femeie in timpul unei certuri pentru un loc de parcare din Sectorul 1. in timpul verificarilor la locul faptei, mai multe persoane au intervenit, fie in apararea femeii, fie in apararea barbatului, iar una dintre persoanele implicate in scandal a lovit un barbat, scrie news.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pentru aplanarea conflictului, politistii au tras trei focuri de arma in plan vertical, iar cele opt persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, au fost imobilizate si duse la Sectia 4 Politie pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate pentru infractiunile de incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, cu persoanele implicate in scandal in stare de retinere, urmand a fi prezentate magistratilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI