Close sidebar
Close sidebar

Politistii Sectorului 3 sunt paziti de bodyguarzi. Primaria plateste doua firme private de paza cu 17 milioane de euro

Curtea Politiei Locale a Sectorului 3 este pazita de bodyguarzi de la o firma privata. Institutia care ar trebui sa asigure protectia cetatenilor din sector este doar unul dintre cele 50 de obiective care sunt pazite de angajatii a doua firme private de paza.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Director general al Poliţiei Sector 3, Adrian Bratu, sustine insa ca paznicul surprins de jurnalistii de la Digi24 nu pazeste curtea institutiei si nici masinile politiei.

"Omul probabil nu-şi cunoşte în totalitate atribuţiile pe care le are. Nu are în atribuţie să păzească nici curtea poliţiei locale, nici maşinile poliţiei locale. Asta se face de către salariaţii noştri”, a declarat acesta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Firmele vor incasa in urmatorii 4 ani peste 17 milioane de euro de la Primaria Sectorului 3, informeaza Digi24. Doar ca obiectul contractului încheiat de Primăria Sectorului 3 cu cele două firme se suprapune cu unul din scopurile înfiinţării poliţiei locale, adica paza obiectivelor aflate în administrarea primăriei.

Initial, primaria trebuia sa asigure paza a caterva obiective. Prin angajarea celor doua firme s-au creat 50 de posturi de paza, undele care nu presupun institutii din subordinea primariei. De exemplu, acum doi ani, tot primaria Sectorului 3 a angajat o firma sa pazească băncile şi pergolele de pe bulevardul Unirii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI