Close sidebar
Close sidebar

Politistul pe care l-a lovit Cristian Boureanu are un sentiment de neliniste si este ingrijorat. "Nu este vorba despre bani, este vorba despre mesajul pe care autoritatea judecatoreasca..."

Politistul Ovidiu Andrei, pe care Cristian Boureanu l-a lovit, a declarat ca traieste un sentiment de frustrare si ingrijorare pentru ca decizia instantei face sa se inteleaga faptul ca oricine poate sa comita ultraj, daca are 7.000 de euro.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Boureanu a primit o condamnare la inchisoare cu suspendare, in dosarul de ultraj pentru care a fost judecat, dupa ce a agresat un politist rutier.

"Imi creeaza un sentiment de frustrare faptul ca integritatea fizica si prestigiul profesional al politistului valoreaza 30.000 de lei. In realitate, nu este vorba despre bani, este vorba despre mesajul pe care autoritatea judecatoreasca, ce-i drept, poate in primul caz mediatizat cu adevarat, il transmite societatii civile. Nu este doar ingrijorarea mea, este un sentiment de neliniste generala, de ingrijorare in randul colegilor mei care zilnic se expun riscului de a fi agresati, situatiile conflictuale fiind nelipsite in cadrul unei zile de munca”, a declarat Ovidiu Andrei, potrivit mediafax.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Politistul a avut speranta ca magistratii vor avea in vedere ca trebuie sa protejeze politistii de astfel de pericole, in momentul in care vor pronunta decizia lui Boureanu.

"Ma asteptam ca in ochii celor care impart dreptatea, prejudiciul moral suferit de mine sa aiba o reparatie echitabila, care sa ne ocroteasca deopotriva pe mine si pe colegii mei de expunerea la

astfel de incidente. Mesajul transmis e cu totul si cu totul altul. Oricine are 7.000 de euro in buzunar poate bate un politist pe strada si isi ia o pedeapsa cu suspendare. De fapt, acesta este of-ul breslei. Eu am avut doar nesansa sa fiu vocea”, a mai spus Ovidiu Andrei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI