Close sidebar
Close sidebar

Polonez, arestat preventiv dupa ce si-a abuzt si agresat fosta prietena, o constanteanca

Un barbat din Polonia, de 36 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce si-a agresat si abuzat fosta prietena, o femeie de 32 de ani din Constanta, el fiind dus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Politiei Constanta, pe data de 29 mai, un barbat din Polonia, in varsta de 36 de ani, a facut o vizita la locuinta fostei prietene, o femeie in varsta de 32 de ani, din Constanta.

La un moment dat, cei doi au inceput sa se certe, iar barbatul a agresat-o pe femeie, a violat-o, dupa care i-a furat si telefonul mobil.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“In urma unor actiuni specifice politienesti, in cooperare cu lucratori ai Politiei de Frontiera Romane si cu sprijinul Brigazii de Operatiuni Speciale Constanta, politistii constanteni l-au retinut pe cetateanul polonez, la data de 1 iunie, pe baza de ordonanta pentru o perioada de 24 de ore”, se arata in comunicatul IPJ Constanta.

In 2 iunie, polonezul a fost prezentat Judecatoriei Constanta, care a decis arestarea sa preventiva pe o perioada de 30 de zile pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate si viol.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi contestata la Tribunalul Constanta.

Barbatul a fost dus in arestul IPJ Constanta.

Sursa:  News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI