Stingatoarele din biserici au fost astazi atent verificate de catre pompieri. Au patruns chiar si in altar si nu s-au bazat pe "Doamne-ajuta"! Au vrut sa se asigure ca riscul unui incendiu este minim.

Una dintre cele mai frecvente probleme este legata de caile de acces!

In aceasta biserica problema a fost remediata recent.

"Chiar acum am schimbat, de cateva zile usile cele mari, de la intrare, pentru ca erau vechi si se deschideau in interior"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Studiile arata ca 75 la suta dintre romani merg la slujba din noaptea de Inviere. Asta inseamna milioane de oameni.

Pompierii au verificat si daca cei care se vor ocupa de slujba stiu sa foloseasca stingatoarele si au un plan de evacuare bine pus la punct.

"Am hotarat ca Lumina sa o dam din aghiasmatarul de afara. Este un lucru foarte bun, pentru ca asa se evita imbulzeala"

Pentru o biserica sunt necesare mai multe stingatoare, amplasate in punctele cheie. In plus, rezolvarea oricarei probleme la instalatia electrica este vitala.

"Avem 2 extinctoare in spate, un extinctor aici, in fata si unul in altar. Perfect! De asemenea, biserica noastra este prevazuta si cu sistem de avertizare!"

"Fetele care au parul dat pe spate  sa nu se joace cu focul.

Atunci apar incidente!".

Lumanarea trebuie tinuta cat mai departe de persoana din fata. De asemenea, in caz de evacuare, panica face mai multe victime decat incendiul, spun specialistii.

Pentru ca o problema poate aparea oricand, cei care participa la slujba trebuie sa stie care sunt caile de evacuare.

In caz de urgenta, oricine poate folosi usa de evacuare din altar. Inclusiv femeile, chiar daca in mod normal nu au acces in acest loc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si