Close sidebar
Close sidebar

Pompierii militari din Timisoara au salvat o pisica dintr-un incendiu. Au pornit tubul de oxigen si au pus masca pe tubul pisicii: "Pentru noi, fiecare viata conteaza"

A leşinat din cauza fumului inhalat şi a avut nevoie, de intervenţia medicilor SMURD, care au salvat-o în ultima clipă! Vorbim despre, o biată pisică, la un pas să-şi piardă toate cele 7 vieţi într-un incendiu.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Timisoara, ora 10. Incendiu intr-un apartament la etajul 3. Apelurile la 112 curg fara oprire.

SLT. BOGDAN LUCIAN MUTU, PURTATOR DE CUVANT ISU TIMIS: "S-a actionat cu 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoscara mecanica si o ambulanta smurd. Au fost evacuate toate persoanele din scara respectiva".

Asa ar suna o stire obisnuita pe aceasta tema. Ei bine, pompierii au observat ca fumul gros a facut o victima. Locatarii erau deja evacuati, dar misiunea nu se incheiase pentru salvatori…

SLT. BOGDAN LUCIAN MUTU, PURTATOR DE CUVANT ISU TIMIS: La intrarea in apartament, pompierii militari au gasit o pisica care nu prezenta urme de viata. Aceasta a fost evacuata.

##CITAT154##

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Medicii Smurd nu s-au sfiit sa se ocupe de biata pisica. La fel ca in cazul unui om, au inteles ca timpul este vital. Au pornit tubul de oxigen si au apropiat masca de botul pisicii.

SLT. BOGDAN LUCIAN MUTU, PURTATOR DE CUVANT ISU TIMIS: "Pentru pompierii militari, fiecare viata conteaza".


Iar deviza a functionat de minune. Dupa cateve minute, pisica si-a revenit. E drept, dupa cum se vede si din aceste imagini, inca resimte socul prin care a trecut…

N-o sa incepem sa vorbim despre cele 9 vieti ale pisicii, calculand cate i-au mai ramas. Prea suna a cliseu. Iar pompierii din Timisoara sunt obisnuiti cu astfel de misiuni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI